Emo, noul curent care face isterie printre copii din Romania, va fi astazi subiect de discutie pe „globul” meu (scuze nea Jiji, succes diseara in Liga, poate nu va bate Lyon).

Stimati telespectatori, astazi la documentarul „Specii de Homo Sapiens Sapiens, episodul 2” vom prezenta specia : „Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus”.

Subspecie a speciei Homo Sapiens, inzestrata cu o dorinta suicidala pentru suicid, tristete si suparare pe viata (suna un pic a manelisti cu „suparat pe …”).  Vestimentatia specifica a Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus este monocroma ( „negru” ), constand in bluzon(tricou) negru, blugi negri, ghete negre si sa nu uitam de mirificele accesorii de la mana (bratari de piele sau impletite) dar si de mai noul si nelipsitul fular purtat chiar si la temperaturi de peste 30 de grade Celsius ( oare nu putem sa trimitem o expeditie de emo pe soare??? ). Probabil ca vestimentatia aceasta negra sau cernita a aparut din perioada primului emo ( Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus Primalus expus la Muzeul Grigore Antipa din Bucuresti langa penisul lui Ramaru), cand sustinatorii sai au sosit toti la inmormantarea lui (btw el nu s-a sinucis, l-a calcat masina pe degetul mic in mijlocul strazii si s-a speriat si i-a alunecat lama cu care se barbierea peste incheietura mainii, na k nu se inventase Gilletteu’ pe vreme aia) in negru si au decis sa ii onoreze memoria purtand negru mereu ( sectanti nu altceva )(sau li s-ar parut ca le sta bine si par cool, nu, nu va sta bine) .

Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus poseda o pasiune morbida si anume dorinta de a se sinucide. Acum dezvoltand acest subiect dorim sa ii aflam radacinile din psihicul acestei specii. Oare ce impinge un om la suicid ? Iata cateva cauze din viata de zi cu zi ( stirile PRO TV ) :

  • datoriile facute la jocurile de noroc
  • pierderea concubinului sau a sotului ( divort, parasire )
  • pierderea facultatilor mentale

Cam acestea sunt cauzele de suicid din Romania zilelor noastre. Care dintre ele ar sta la baza dorintei lui Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus de a se sinucide ?

Datorii la jocurile de noroc – se exclud prin simplul fapt ca majoritatea Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus sunt minori sau sunt copii care au o acoperire materiala decenta ( nu cred ca stiti cat costa doar fularul si ghetele de emo ).

Pierdera cuiva foarte drag – probabil, prin prisma faptului ca un prieten emo s-a sinucis. Dar din ce cauza s-a sinucis acesta.

Pierderea facultatilor mentale – HELL YEAH, daca un emo e sanatos mental, sue me, bitches.

Revenind, motivul indicat de majoritatea „emo kids” este ca : „Lumea nu ne intelege, noi suntem un pic mai speciali, mai sensibili decat ceilalti la batjocura si alte asemenea lucruri”. Da….. siiiiiiiiiiguuuuuuuuuur, si cocalarii gandesc. Deci daca esti sensibil si „special”, e clar ca esti gay, homo, pidosnic cum vrei tu sa ii zici. Clar este faptul ca parintii ii lasa sa devina „emo”, dar sa imi spuna si mie ce parinte normal isi lasa copilul, baiatul sa se vopseasca negru si sa se dea cu rimel ? Ai mei mi-ar fi tras doua de mi-ar fi scos tot curentul din cap.

Totul se rezuma la faptul ca parintii lipsesc de acasa prea mult si nu au grija de copii lor, da oameni buni sunt copii vostri nu numai pana la buletin sau 18 ani, sunt si dupa. SUNT COPII VOSTRI DOBITOCILOR SI CU BANI NU SE REZOLVA ABSENTA VOASTRA DE ACASA.

Oricum la cata lume pe strada se aseamana cu Morticia din familia Adams, ar fi frumos daca toata acea familie ar aparea pe strada, de exemplu Lurch ( „BAAAAAAAAAAAAAH” ).

Homo Emoticus Suicidalus Cocalarus asculta numai muzica „emo”, oricum nici ei nu stiu ce asculta

Emo (pronounced /ˈiːmoʊ/) is a genre of music that originated from hardcore punk [1] early on, and adopted pop-punk influences later on in the 2000s when it became mainstream.

Dar ce vrei de la principala formatie care a sprijinit curentul emo in ultima perioada, Tokyo Hotel, al carei solist are sexul incert ( o perioada am crezut ca e femeie, cand colo el barba, ptiu ). Buey, „emo” ala asa se imbraca pe scena, acasa cu sotia e un om normal, dar cu par mai lung.

Acestea sunt principalele caracteristici ale unui emo din cei originali, pe scurt.

Imi aduc aminte de o stire de la noi in care unu’ s-a batut cu altu’, nimic ciudat pana aici, dar ei s-au batut pentru ca prietena lu’ unu’ era emo si altu’ a facut shto de ea. Partea a doua era ca altu’ nici macar nu riposta ( dumb ass ). Pentru unu’ : cum draq sa iti faci prietena emo ? Nu stii ca tre sa ai grije de ea ca de ochii din cap ca ramai instant fara prietena ?

In Romania insa toata lumea e „emo” pentru ca e bine sa fii cul si la moda, „trendul actual este sa fii emo”. Bah deci daca esti emo, nici macar nu mai poti sa bei o bere linistit ca stau gaborii cu ochii pe tine ca pe butelie. Si cum draq esti emo daca asculti manele ? Pardon, ma scuzati tot de suparare si inima albastra sunt si alea.

De ascultat :

  • Dona Dumitru Simica – Inel, Inel de aur, pentru inima albastra
  • Romica Puceanu – Toata viata am muncit
  • Gica Petrescu – Uite asa as vrea sa mor

Gata, am terminat.

Iata oameni buni parerea mea despre „emo kids”. I hate the “fookers”.

Noapte buna Romania, nimeni nu vegheaza peste tine!